Camprodon recull 9.026 quilograms de roba el 2018

El municipi forma part del projecte Roba Amiga, en favor del reciclatge de la roba, que té una segona vida en llars i famílies amb risc d’exclusió social.
 
Segons un informe realitzat per l’Empresa d’Inserció ADAD i la Cooperativa Roba Amiga, els veïns i veïnes de Camprodon han aconseguit recollir, durant l’any 2018, un total de 9.026 quilograms de roba usada. Les dades també indiquen el desglossament per trimestres, sent les xifres les següents: el 1r trimestre, 1532 kg; el 2n, 2602; el 3r, 2952 kg i el 4t, 1930 kg.
 
Camprodon forma part del projecte Roba Amiga, que impulsa la gestió de la roba usada i la seva recollida, gràcies al qual és possible atendre més de 100 persones anualment, crear llocs de treball per a col·lectius en risc d’exclusió social i garantir l’entrega social  de roba per famílies amb problemes econòmics.
 
Les dades són una gran notícia, com així ho destaca Núria Mas, regidora de Serveis Socials de Camprodon: “Aquestes accions donen una segona vida a la roba. A més, produeixen un benefici doble: ajuden a persones amb dificultats econòmiques i contribueixen a la protecció del medi ambient i al desenvolupament sostenible”. La regidora, contenta pel tarannà solidari dels camprodonins, afirma que “el consistori encara l’any 2019 amb la voluntat de millorar encara més aquestes xifres, i continuar construint un futur més just, igualitari i sensible amb les causes humanitàries”.
camprodon-roba-amiga