Camprodon, present un any més en el Concurs Internacional de Música Maria Canals

El guanyador de la 63a edició d’aquest prestigiós certamen de piano actuarà al Festival Isaac Albéniz de 2018.
Camprodon tindrà representació institucional el proper divendres 7 d’abril en l’acte d’entrega de premis del 63è Concurs Internacional de Música Maria Canals, una competició que reuneix al Palau de la Música Catalana de Barcelona els joves pianistes menors de 30 anys amb més projecció mundial. I d’aquest certamen internacional en sortirà un dels grans protagonistes de la 33a edició del popular Festival Isaac Albéniz de música, que tindrà lloc l’any 2018.
Com ja és tradició, el guanyador al millor intèrpret de la música d’Isaac Albéniz realitza un concert en el Festival Isaac Albéniz l’any immediatament posterior d’haver obtingut el guardó. Enguany, Jorge Nava, com a premiat en el Maria Canals 2016, actuarà en la presentació del Festival a Barcelona el proper divendres 12 de maig. D’aquesta manera, es manté una proposta de continguts que té com a segells d’identitat la qualitat i l’aposta pels nous talents amb l’objectiu de seguir homenatjant el llegat del gran compositor camprodoní. En paraules de la regidora de Cultura, Anna Colomer, “el Festival Isaac Albéniz és una de les propostes musicals més consolidades i populars del territori gironí, per això és imprescindible seguir treballant per promocionar i acostar la música clàssica al gran públic”.
El Palau de la Música Catalana acull el Concurs Internacional de la Música Maria Canals
El Concurs Internacional de Música Maria Canals, que celebra del 25 de març al 7 d’abril la seva 63a edició, és el degà dels concursos de música a Espanya i membre de la Federació Mundial des de l’any 1958. Enguany, a més, hi ha hagut rècord d’inscripcions en un certamen de gran projecció social que s’ha celebrat ininterrompudament des de 1954 i que reuneix els millors pianistes joves del món. Per a més informació, podeu consultar el web www.mariacanals.org.
63è Maria Canals