Camprodon, present en el "Geoportal del Patrimoni Cultural” de Catalunya

Fins a 77 equipaments de la vila es troben en aquest sistema de navegació que permet consultar, en obert, tots els béns arquitectònics i els jaciments arqueològics i paleontològics que formen part del patrimoni cultural de Catalunya.
El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya posa de manifest la importància de Camprodon en l’àmbit patrimonial del país en el seu nou espai “Geoportal del Patrimoni Cultural”, una eina que permet publicar, difondre, estudiar i conservar els béns arquitectònics i arqueològics del territori.
La vila hi surt present amb 77 equipaments, un fet que, en paraules de la regidora de Cultura i Patrimoni, Anna Colomer, “evidencia que Camprodon té actius molt importants que cal seguir promocionant, i també demostra que s’està treballant en la bona línia per preservar i conservar el patrimoni camprodoní”.
Amb aquest nou espai, la Generalitat de Catalunya posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes un instrument més d’aproximació al passat de la història de Camprodon i del país. Per ampliar la informació dels béns culturals georeferenciats, podeu accedir als inventaris del patrimoni cultural immoble català, tant de l’arquitectònic com de l’arqueològic i paleontològic.
Camprodon Geoportal