Camprodon, present a la Fira de Mostres de Girona

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, el municipi i la Vall donaran a conèixer els aspectes i novetats de la seva oferta turística en el marc de la 55a edició d’aquesta popular Fira.
Nova passa de Camprodon en la seva aposta per fomentar i donar a conèixer els atractius de la vila i de la seva gent. Acompanyat per la Mancomunitat de la Vall, el municipi estarà present, entre divendres 28 d’octubre i dimarts 1 de novembre, en la 55a edició de la Fira de Mostres de Girona, coincidint amb les tradicionals Fires de Sant Narcís.
Camprodon i la Vall participen d’aquesta mostra, que es celebra al Palau de Fires de Girona (de 10 h. a 20 h.), amb l’objectiu de donar a conèixer els aspectes i les novetats de la seva oferta turística. El municipi es promocionarà juntament amb la resta de la Mancomunitat dins l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, on també hi seran presents expositors com Vies Verdes, Blanes, el Club Nàutic l’Estartit, SARFA, Silken Park Hotel San Jorge, la Agència Catalana del Patrimoni cultural, el Club Nàutic l’Escala, La Molina, l’Associació Banyoles comerç i turisme, l’Ajuntament de Cassà de la Selva, Turisme Cerdanya i l’Alt i el Baix Empordà.
L’espai Costa Brava i Pirineu de Girona, de 35 m2 de superfície, es presenta com un espai obert al visitant amb dos mostradors des dels quals es distribueix documentació i informació. Xavier Juncà, regidor de Turisme, assegura que “es tracta d’una oportunitat d’or per poder créixer com a municipi, conèixer les nostres potencialitats i connectar amb la gent. Amb aquest projecte volem afavorir la col·laboració i la cooperació entre els agents turístics públics i privats, compartir coneixement i explorar fórmules que permetin millorar la competitivitat del nostre sector turístic”.
 
IMG-20161028-WA0005
 
IMG-20161028-WA0008
 
IMG-20161028-WA0011
 
IMG-20161028-WA0006