Camprodon participa de la primera Trobada de gent gran del Ripollès

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a prendre part d’aquesta diada de germanor impulsada pel Consell Comarcal i que consistirà en un viatge conjunt fins a la vall de Núria. Per participar-hi cal inscriure’s abans del 23 de juny a l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran.
Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès impulsa la celebració de la primera Trobada de gent gran del Ripollès.
L’esdeveniment se celebrarà coincidint amb la diada de Sant Pere, el proper 29 de juny, al santuari de Núria. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les àrees de Serveis a les persones i de Presidència del Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Camprodon.
La Trobada de gent gran del Ripollès busca ser una diada de germanor. Consistirà en un viatge conjunt fins a la vall de Núria. Un cop allà, els visitants podran visitar lliurement el santuari així com les instal·lacions turístiques. A continuació, al migdia, es farà una arrossada popular.
El preu de l’excursió és de 25 euros i inclou el transport amb autocar des de Camprodon. Les places per participar a la Trobada de gent gran del Ripollès són limitades. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran fins divendres 23 de juny.
Per fer realitat aquesta celebració, el Consell Comarcal del Ripollès té previst noliejar expressament diferents autocars i trens cremallera. En el cas de Camprodon, la sortida es farà a les 09 h. des de l’estació d’autobusos.
 

Vall de Núria

Vall de Núria