Camprodon instal·larà un punt de recàrrega de bicicletes elèctriques

El Consorci de les Vies Verdes de Girona ha fet entrega d’un punt de recàrrega que es podrà utilitzar per a qualsevol bicicleta elèctrica.
 
Foto punt recàrrega bici elèctrica
 
El Consorci de les Vies Verdes de Girona ha entregat a l’Ajuntament de Camprodon un punt de recàrrega de bicicletes elèctriques, que s’instal·larà pròximament al municipi i al qual s’hi podrà connectar qualsevol bicicleta d’aquest tipus. A la visita del Consorci, que s’ha dut a terme aquesta setmana, hi ha participat el regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de l’Ajuntament, Xavier Juncà, i Noemí Piris Hernández, Tècnica de Promoció Econòmica de les Vies Verdes.
 
Aquesta incorporació representa una forma més de valorar el món de la bicicleta a Camprodon i la seva Vall, per així seguir potenciant la Pirinexus i la Via Verda de Camprodon-Llanars. L’atractiu turístic i paisatgístic de Camprodon i el seu entorn presenta un punt d’interès estratègic a l’hora de situar rutes ciclistes o senderistes de gran qualitat natural. Les Vies Verdes són unes vies de comunicació destinades exclusivament a la circulació a peu i en bicicleta, excepte en alguns trams urbans i zones compartides. Són espais agradables, apartats del trànsit, segurs i accessibles, aptes per persones de qualsevol edat i condició física, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda.
 
El Consorci de les Vies Verdes de Girona és l’ens local que gestiona les diverses rutes de les vies verdes de Girona, integrat per la Diputació de Girona i els municipis i consells comarcals assenyalats en els estatuts, com Camprodon. La seva tasca principal és la de realitzar el manteniment i millora de la infraestructura, la promoció del seu ús i l’ampliació de la xarxa. Des de 2013, gestiona la xarxa Pirinexus, 353 km de ruta pedalable que uneix les comarques gironines amb la Catalunya francesa, passant per la Vall de Camprodon.