Camprodon impulsarà a partir del mes de juliol les “visites llamineres”

La proposta, pionera al municipi, s’afegeix a les visites guiades a Camprodon i Beget i s’inclou en el nou programa d’activitats culturals del País d’Art i d’Història transfronterer.
La població de Llanars va acollir dimarts 16 de maig la presentació oficial del fulletó d’activitats culturals de País d’Art i d’Història Transfronterer les Valls Catalanes del Tec i del Ter (PAHT) per al període abril-agost d’aquest 2017.
Amb l’objectiu de seguir oferint producte turístic i cultural divers i de qualitat adaptat als gustos i interessos dels visitants i posar en valor els diferents actius del municipi, l’Ajuntament de Camprodon impulsarà de la mà del PAHT un nou projecte lúdic. Es tracta de les “visites llamineres”; una activitat que es durà a terme els mesos de juliol i agost i que acostarà al públic els productes locals que es realitzen de manera artesanal. L’activitat també s’implementarà a les poblacions de Setcases i Molló; i en el cas de Camprodon es realitzaran recorreguts guiats a la vila que clouran amb una visita per conèixer Cal Xec, un dels establiments camprodonins més emblemàtics.
Aquesta proposta de nova cunya s’afegeix al programa de visites guiades a Camprodon i Beget que el consistori duu a terme des del passat 1 d’abril, també de la mà del PAHT.
L’Ajuntament informarà periòdicament de la realització d’aquestes activitats i anima els veïns, veïnes i visitants a assistir a les visites guiades i/o llamineres amb l’objectiu de descobrir els principals encants de Camprodon i Beget. Per a més informació i reservar places, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon.