Camprodon i la Vall gaudeixen de dos intensos dies de ciclisme amb la Volta Ciclista a Catalunya

L’Ajuntament de Camprodon destaca el bon ambient viscut als carrers del municipi i celebra que no s’hagi produït cap incidència.
WhatsApp Image 2018-03-22 at 17.51.16
La Volta Ciclista a Catalunya s’ha acomiadat de la Vall de Camprodon després de dos dies d’intensa activitat. Malgrat que el recorregut de la tercera etapa de la cursa es va modificar a darrera hora a causa del vent i del risc d’allaus a Vallter 2000, l’Ajuntament de Camprodon fa un balanç molt positiu pel que fa a l’impacte en la promoció del territori i el retorn econòmic que ha deixat a la Vall de Camprodon. Cal recordar que prop d’un 80% dels equips i persones que mobilitza la Volta s’han allotjat en algun establiment turístic de la nostra vall.
En el terreny esportiu, si bé les modificacions del recorregut de la tercera etapa van impedir que la Volta passés pels nuclis de Beget i Rocabruna i acabar a Vallter 2000, com estava previst, els camprodonins van poder gaudir d’un final d’etapa apassionant en el mateix municipi, concretament al carrer dels Llandrius, que és on va estar ubicada la recta de meta. La victòria se la va endur el belga Thomas De Gendt, corredor del Lotto-Soudal, després de rodar durant 116 quilòmetres escapat.
WhatsApp Image 2018-03-22 at 10.59.56(1)
Aquest dijous al matí l’atenció ha estat posada primer a Llanars –des d’on ha tingut lloc la sortida neutralitzada-, i després a Camprodon. Els aficionats que, aprofitant el bon temps, s’han apropat fins a la zona de control de signatures, han tingut l’oportunitat de poder parlar amb els ciclistes i fer-se fotos amb ells. Després de la sortida, la caravana ciclista ha recorregut els carrers del nucli urbà del Camprodon i passada la rotonda, a l’altura de la benzinera, s’ha posat el cronòmetre en marxa.
“El balanç final és molt positiu. Ens hauria agradat, per descomptat, que el recorregut de la tercera etapa hagués estat el que estava previst, però lamentablement la climatologia ens va jugar una mala passada”, ha assegurat l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala. “Sortim satisfets després de dos dies intensos d’activitat amb el convenciment que hem fet una bona feina. Així ens ho ha traslladat també la direcció de la Volta”. El regidor de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica, i president de la Mancomunitat, Xavier Juncà, ha destacat el “bon resultat de l’esdeveniment des del punt de vista de la Vall i del territori” i ha destacat la implicació dels municipis de Setcases, Vilallonga de Ter i Llanars.
Des de l’Ajuntament de Camprodon agraïm també la feina realitzada per la Brigada municipal i els guàrdies municipals posant a punt els carrers del municipi perquè la Volta hagi pogut passar sense incidències. També agraïm a la gent del poble la seva cooperació, contribuint al bon funcionament de tota l’organització.