Camprodon essential, una nova manera de viure l'estiu

La proposta pretén emmarcar en un cap de setmana algunes de les activitats més destacades que es duen a terme a Camprodon durant el període estival
 
Cartell Essential
 
L’estiu a Camprodon és intens i les propostes culturals, musicals, lúdiques i comercials omplen el calendari durant les setmanes de més calor. I el Camprodon essential vol posar en valor els atractius essencials de Camprodon en un moment molt singular i estratègic de la temporada: en el punt mig del cap de setmana amb més moviment de l’estiu. Cultura, comerç, natura, tradició i patrimoni es donen la mà en un mateix cap de setmana“. Amb aquestes paraules el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Juncà, explica el que vol ser aquesta nova cita que tindrà lloc els propers 30 i 31 de juliol.
 
D’aquesta manera, el Camprodon essential, que presenta per primer cop l’Ajuntament, agrupa algunes de les activitats més importants de la temporada alta i “ajuda a donar context i ordre a un paquet d’iniciatives variades però que totes contribueixen a enriquir Camprodon“.
 
Concretament, el Camprodon essential inclou sis propostes com són la 6a edició de Botiga al Carrer, el Concurs de Flors i Plantes que enguany estrena bases i una nova organització, la Fira del Dibuix i l’Artesania i el Festival de Música de la Vall de Camprodon amb l’actuació de la popular i coneguda cantant, Marina Rossell. A més, aquells dies també està prevista una visita guiada a Rocabruna coincidint amb la seva Festa Major i el trenet turístic de la Vall de Camprodon també estarà en marxa amb 7 rutes diferents.
 
Des de l’Ajuntament s’espera que durant aquells dies Camprodon visqui unes jornades “que afavoreixen el dinamisme de la vila i posin en relleu la ja demostrada capacitat d’atracció d’aquest poble“, afirma Juncà.