Camprodon es prepara per a uns dels caps de setmana més dolços amb la Fira de la Galeta

La primera edició comptarà amb 100 varietats de galetes i dolços, 4 espais i més de 30 activitats. Ja pots visitar el web firadelagaleta.cat
El 8 i 9 de setembre Camprodon viurà una de les fires més dolces, la Fira de la Galeta! Un esdeveniment d’allò més innovador que vol fer un homenatge a un dels productes gastronòmics més importants i emblemàtics de la Vall de Camprodon. Durant aquell cap de setmana, diversos artesans s’agruparan en un total de 4 espais per mostrar les més de 100 varietats de galetes i dolços. A més, la Fira es complementarà amb un ampli programa d’animació i dinamització d’activitats familiars que començarà a les 10h i finalitzarà a les 20h. La degustació de postres amb galetes a càrrec de Cuines de la Vall de Camprodon, els tallers de globoflèxia, els vermuts musicals i maridatges, les conferències, les gimcanes, els show cookings, els concursos, els espectacles de màgia i concerts, i moltes més, t’esperen a Camprodon el cap de setmana del 8 i 9 de setembre.
“La Fira servirà per celebrar un dels sobrenoms més populars que tenim, El poble de les galetes, i posar en valor i compartir amb tothom qui ho vulgui aquest producte tan nostre”, explica el regidor de Turisme, Xavier Juncà.
Tots els artesans que participaran en la Fira seran exclusivament de la província de Girona i, per tant, el producte oferirà la proximitat i qualitat corresponent.
 
 

E7V_FiradelaGaleta_Cartellsponsors