Camprodon es prepara per a la Fira de la Puríssima 2016

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, serà aquest dijous 8 de desembre a Camprodon per donar el tret de sortida a una nova edició d’aquesta mostra multisectorial organitzada per l’Ajuntament.
No et perdis el vídeo promocional de la Fira de la Puríssima!
Del 8 a l’11 de desembre arriba a Camprodon una nova edició de la Fira de la Puríssima. Una mostra que, al llarg dels darrers anys i gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament, l’empresa Incatis i l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC) –organitzadors de l’activitat- i la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, ha anat recuperant el seu esplendor i ja ha adquirit el caràcter de cita ineludibleEl conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, serà l’encarregat aquest dijous 8 de desembre al migidia de donar-ne el tret de sortida al Parc del Pont Nou.
La Fira de la Puríssima s’ha consolidat com una mostra interdisciplinar i multisectorial de gran importància al municipi i a la Vall, que ofereix un ampli ventall d’ofertes comercials i culturals dissenyades per satisfer les inquietuds, gustos i interessos dels veïns i veïnes. El bon estat de salut del projecte es veu reflectit en l’augment que experimenta el nombre d’expositors vinguts de la Vall i de fora de la comarca que prendran part a la mostra, passant dels 20 de l’anterior edició als 30 que hi haurà enguany. A més, un 80% dels expositors presents l’any 2015 repetiran participació aquest 2016. Xavier Juncà, regidor de Turisme i Promoció Econòmica, assegura que “la Fira de la Puríssima de Camprodon és una fira com les d’abans, plena de vida i vitalitat. El nostre objectiu és obrir-la cada cop més a la Vall, als establiments, a les entitats i a les seves gents, donar-li un impuls i retrobar l’encant que va caracteritzar aquesta mostra en els anys de màxima esplendor”.
Una altra de les novetats que presenta la Fira és el canvi d’ubicació, passant del passeig de la Font Nova al centre del poble i al Pont Nou; espai, aquest últim, que ha esdevingut ja punt de referència per a activitats culturals, esportives i lúdiques, però que, per primer cop, acollirà un fira. Del 8 a l’11 de desembre –en horari d’11 h. a 21 h.- s’hi podrà trobar una àmplia oferta lúdica, cultural i comercial que engloba des d’espais monogràfics a estands amb degustacions, parades amb productes d’artesania i de decoració; activitats amb ponis; una visita per als més menuts a la caseta de fusta; o un arbre dels desitjos. La mostra, a més, servirà per donar el tret de sortida, com ja és tradició, a la campanya de Nadal d’aquest any 2016.
Des de l’Ajuntament de Camprodon s’anima a tots els camprodonins i camprodonines a participar i gaudir de les diverses propostes que es celebraran el proper mes de desembre en el marc de la Fira de la Puríssima; així com de l’arrencada de la campanya de Nadal i les campanyes d’esquí i d’hivern al municipi, que oferiran als veïns i veïnes i visitants de la vila i de la Vall una extensa varietat d’atractius turístics i paisatgístics propis de la temporada.
 
Cartell Fira de la Puríssima