Camprodon es dóna a conèixer en la Fira de Mostres de Girona

Les rutes de senderisme i cicloturisme, la gastronomia i la cuina de muntanya, els esdeveniments culturals i les tipologies d’allotjament van ser els aspectes de l’oferta turística del municipi i de la Vall que van despertar més curiositat entre els visitants durant la celebració de la 55a edició d’aquesta popular mostra.
Camprodon ha donat un pas més en la seva aposta per fomentar i donar a conèixer els atractius de la vila i de la seva gent. Acompanyat per la Mancomunitat de la Vall, el municipi va estar present, entre divendres 28 d’octubre i dimarts 1 de novembre, en la 55a edició de la Fira de Mostres de Girona, coincidint amb les tradicionals Fires de Sant Narcís.
Camprodon i la Vall van participar d’aquesta mostra, que es va celebrar al Palau de Fires de Girona, amb l’objectiu de donar a conèixer als visitants de la fira –majoritàriament provinents de les mateixes comarques gironines- els aspectes i les novetats de la seva oferta turística. El municipi es va promocionar juntament amb la resta de la Mancomunitat dins l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Xavier Juncà, regidor de Turisme, assegura que “estem molt satisfets de la projecció del municipi que hem pogut fer al llarg d’aquests dies. La fira era una oportunitat d’or per poder créixer com a poble, conèixer les nostres potencialitats i connectar amb la gent. Tot el feedback que hem rebut l’aplicarem per explorar noves fórmules que permetin millorar la competitivitat del nostre sector turístic”.
L’estand de Camprodon va comptar al llarg dels cinc dies amb una important afluència de públic, destacant especialment el dissabte, el diumenge i el dimarts. Els visitants que s’hi van acostar buscaven serveis i productes turístics específics per a ampliar i aprofundir en el coneixement de la Vall. En aquest sentit, es van interessar per rutes de senderisme i cicloturisme, la gastronomia i la cuina de muntanya, els esdeveniments culturals, així com diferents tipologies d’allotjament. Un gran nombre de visitants, a més, va demandar productes específics per a fer amb infants.
L’Ajuntament de Camprodon posa en valor la feina feta colze a colze amb la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon en la promoció dels atractius turístics de la zona i agraeix al Patronat de Turisme Costa Brava Girona la seva col·laboració i suport en l’impuls de projectes i activitats encaminades a potenciar els actius del municipi.

FM2016_MVC_1

FM2016_MVC_3