Camprodon es dóna a conèixer al Mercat del Ram de Vic

Les rutes de senderisme per la xarxa de senders Itinerànnia; els mapes turístics del Ripollès, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes; i les estacions de muntanya van ser els aspectes que van despertar més curiositat entre els visitants.
En el marc del projecte comú de difusió turística impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i el grup FGC (amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000), la vila de Camprodon va ser present del 7 al 9 d’abril al Mercat del Ram de Vic; una de les fires referents del sector agropecuari i que enguany va aplegar 200 expositors de diversos àmbits: ramaderia, agricultura, turisme, energies renovables, gastronomia o automobilisme.
Mercat del Ram de Vic 2017
Prop de 600 persones es van interessar per l’oferta turística de Camprodon, la Vall i el Ripollès en l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ubicat a la Rambla del Carme, juntament amb la resta de comarques de la província de Girona. En aquest sentit, els productes més sol·licitats van ser les rutes de senderisme per la xarxa de senders Itinerànnia, els mapes turístics del Ripollès, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes, i les estacions de muntanya.
Xavier Juncà, regidor de Turisme, assegura que “estem molt satisfets de la projecció del municipi que hem pogut fer al llarg d’aquests dies. Fires com aquesta són una excel·lent oportunitat per poder créixer com a poble, conèixer les nostres potencialitats i connectar amb la gent. Tot el feedback que hem rebut l’aplicarem per explorar noves fórmules que permetin millorar la competitivitat del nostre sector turístic”.
L’Ajuntament de Camprodon posa en valor la feina feta colze a colze amb la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon en la promoció dels atractius turístics de la zona i agraeix a l’Àrea de Turisme l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i al Patronat de Turisme Costa Brava Girona la seva col·laboració i suport en l’impuls de projectes i activitats encaminades a potenciar els actius del municipi.
 
Mercat del Ram de Vic 2017