Camprodon es bolca en la Marató de TV3

Més de 150 persones participen en l’activitat solidària a benefici de La Marató de TV3 organitzada per l’Ajuntament el diumenge 17 de desembre.
WhatsApp Image 2017-12-17 at 18.07.05
La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio van tornar a mobilitzar milers de persones arreu del territori i, com és habitual, els camprodonins i camprodonines també es van sumar a aquesta iniciativa solidària que enguany ha recaptat fons per a la investigació mèdica de malalties infeccioses greus com l’hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi.
Per fer-ho possible, l’Ajuntament de Camprodon va obrir el Pavelló Vell diumenge a la tarda, on va muntar un parc infantil i es va fer un berenar popular. Per entrar-hi, cada persona havia de pagar una entrada de 4 euros que es van dipositar íntegrament al pot de diners per a la Marató de TV3. La recaptació final recollida ha estat de 1.053,75 euros.
L’Ajuntament de Camprodon felicita els veïns, veïnes i entitats de Camprodon per la seva implicació i participació en aquest projecte solidari, i agraeix especialment la col·laboració de l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon, Bastiments Aventura i Duo Juvi, que juntament amb l’Ajuntament, van ser els responsables de l’organització de l’acte. També dona les gràcies al Forn Sala i a la Pastisseria Pujol per les coques que van donar. I finalment, al Casal de la Gent Gran i a l’Ampa de l’escola Dr. Robert, pels seus donatius econòmics.