Camprodon es bolca amb La Marató de TV3

El municipi s’implica amb el projecte solidari i aquest diumenge, 15 de desembre, oferirà activitats per a tota la família al Pavelló Vell, de 16 a 20 h de la tarda.
L’entrada tindrà un cost de 5 €, que es destinaran íntegrament a La Marató, dedicada enguany a la investigació i difusió de malalties minoritàries.
WhatsApp Image 2019-12-11 at 10.05.40
La vila de Camprodon s’implicarà amb la Marató de TV3 mitjançant una jornada que tindrà lloc aquest diumenge, 15 de desembre, al Pavelló Vell. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Camprodon amb el suport de la Creu Roja, Bastiments Aventura i l’ADVAC, oferirà una àmplia programació que inclourà tallers, inflables, jocs, música i berenar per a tothom. El recinte estarà obert de 16 a 20 h, i l’entrada tindrà un cost de 5 € que es destinaran a la causa per la qual lluita La Marató: la difusió i recerca en l’àmbit de malalties.
La regidora de Convivència i Solidaritat, Berta Sunyer, convida tothom a participar en una “jornada especial que demostrarà l’esperit solidari, compromès i empàtic dels veïns i veïnes de Camprodon”. De la mateixa manera, el consistori dona les gràcies als col·laboradors.

La Marató de TV3 de 2019
Per tot Catalunya, La Marató de TV3 arrencarà a les 8 h del matí a Catalunya Ràdio, que connectarà en directe per fer un seguiment per tot el territori, de la mà de Roger Escapa. I a les 9.30 h ho farà Quim Masferrer, que voltarà amb el micròfon de TV3.
Enguany, La Marató dedicarà la recaptació a la investigació i difusió de les malalties minoritàries, que són aquelles que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Tot i ser minoritàries, aquestes malalties acostumen a ser greus, cròniques, progressives i causants de discapacitats.

La Marató 2019: Malalties Minoritàries