Camprodon dóna a conèixer la seva oferta de rutes amb bicicleta al Sea Otter Europe

El municipi serà present del 2 al 4 de juny a Girona per participar d’aquesta fira de referència mundial en el sector de la bicicleta.
Sea Otter Europe 2017
Després de l’exitosa participació, el cap de setmana del 28 al 28 de maig, al Mercat de les Escapades de Catalunya, Camprodon serà present els dies 2, 3 i 4 de juny al Pavelló Municipal de Fontajau (Girona) per prendre part del Sea Otter Europe, on podrà seguir donant a conèixer al gran públic i als professionals la seva àmplia i variada oferta d’activitats i d’esports de muntanya.
El Sea Otter, un dels esdeveniments de referència mundial en el sector de la bicicleta, s’estrena enguany en territori europeu i Camprodon i serà present en el marc del projecte comú de difusió turística impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i el grup FGC (amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000).
Al llarg dels tres dies, Camprodon es promocionarà com a territori de referència en la pràctica d’esports de muntanya i també donarà a conèixer l’oferta de rutes amb bicicleta que es poden dur a terme al municipi i a la Vall. En aquest sentit, s’ha editat un material promocional específic que conté un mapa del Ripollès i on hi apareixen totes les activitats que es duen a terme a la comarca amb la bicicleta com a gran protagonista: rutes i centres BTT, rutes cicloturistes…
 
EXTERIOR BICI angles ok