Camprodon dedica una doble jornada amb motiu del Dia Internacional de la Dona

El dissabte se celebrarà un dinar reivindicatiu i de germanor, i diumenge 8 de març tindrà lloc el Mercat del Dia de la Dona, un vermut i la lectura d’un manifest a la Plaça Santa Maria.   
El pròxim diumenge, 8 de març, el món dedicarà una jornada de protesta i conscienciació amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La nostra vila també ho té tot preparat per dur a terme un seguit d’activitats que, com assegura Berta Sunyer, regidora de Dona i Convivència i Solidaritat, tenen com a objectiu “esdevenir un punt de trobada marcat pel bon ambient i la reivindicació de la justícia social i la igualtat de gènere”. Els diferents actes, que s’allargaran tot el cap de setmana, estan organitzats per l’Ajuntament de Camprodon i l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon.
El dissabte 7 de març tindrà lloc el Dinar de la Dona, que arrencarà a les 13.30 h a la Casa de Colònies Torre del Coll. L’acte comptarà amb una “gran sorpresa final”, assegura la regidora Sunyer. Per a inscriure’s, caldrà realitzar el pagament (de 27€) a Can Romanços.
I diumenge 8 març es dedicarà tot el dia a celebrar i commemorar el Dia Internacional de la Dona amb el Mercat del Dia de la Dona, que tindrà lloc durant tot el matí a la Plaça de Santa Maria, però també amb la Lectura del Manifest (12h) i, finalment, un vermut de germanor.
L’Ajuntament us convida a participar en tots aquests actes que tenen la voluntat de “solidaritzar-se i lluitar per la paritat i el dret de les dones, i en contra el sexisme i la violència masclista”, com destaca Berta Sunyer.
CARTELL ACTES DIA DE LA DONA 2020 (1)_page-0001