Camprodon consolida les visites de turistes malgrat el mal temps d’aquesta temporada

La vila incrementa el nombre de visitants i turistes per tercer any consecutiu
La temporada estival acaba amb bones notícies pel que fa al sector turístic. Enguany han visitat Camprodon un 2% més de turistes que l’any passat, malgrat haver tingut un estiu força complicat meteorològicament parlant. El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Camprodon, Xavier Juncà, ha valorat positivament aquest fet i ha explicat que «tot i que pràcticament ha plogut cada tarda els turistes han tornat a apostar per Camprodon per passar dies de vacances. Això ens demostra la força i la salut de la nostra vila en aquest àmbit».
Un any més, per procedència, el col·lectiu més nombrós de visitants ha estat el provinent d’altres indrets de Catalunya i de l’Estat espanyol. En segon lloc hi trobem els turistes provinents de França i en tercera posició els del Regne Unit. L’impacte econòmic que té el turisme per la vila és molt rellevant, ja que establiments de tipologia diversa poden oferir els seus productes o serveis. Més enllà del sector de l’hoteleria i la restauració, les botigues d’alimentació, de roba i complements, de regals, etc., es veuen beneficiades per la consolidació del turisme.
Aposta pel turisme familiar
Com a novetat, aquest any s’han posat en marxa les visites guiades familiars, una proposta de qualitat per tal de convertir la descoberta de la història i el patrimoni de Camprodon en una activitat lúdica que puguin gaudir petits i grans conjuntament. Se n’han realitzat 8 amb una vuitantena de participants, fet que és tot un èxit tenint en compte que les visites es realitzaven per la tarda i aquest estiu ha estat molt plujós.
Èxit de la temporada de piscina
Per altra banda, la piscina municipal també ha tancat temporada estival de manera satisfactòria, amb un augment dels usuaris que ha donat sentit a la decisió de l’equip de govern d’obrir l’equipament durant tot el mes de juny.  Gràcies a la tasca de la UE Camprodon en la gestió de les instal·lacions i la dinamització de les activitats, els banyistes han pogut gaudir d’estades relaxants i lúdiques i també participar de diverses activitats, entre elles la Cursa Popular o la Festa de la Piscina, organitzada per l’empresa camprodonina Bastiments Aventura.
 

Foto 23-8-18 17 34 29 (2)