Camprodon comptarà amb quatre línies de transport escolar el curs vinent

El Consell Comarcal del Ripollès preveu, en total, 15 línies de transport escolar a la comarca pel curs 2017-2018
El servei de transport escolar que ofereix el Consell Comarcal del Ripollès pretén satisfer les necessitats dels alumnes de tots els municipis de la comarca, per realçar els avantatges de viure lluny de les grans àrees poblades i compensar-ne els inconvenients. És per això que el curs vinent funcionaran 15 línies de transport escolar gratuït, quatre de les quals amb Camprodon com a origen i/o destinació. Es tracta de l’R1 fins a Setcases, l’R2 fins a Molló, l’R3 fins a Beget i l’R5 fins a Sant Pau de Segúries, per cobrir el servei a l’Escola Dr. Robert i a la secció d’institut del Germans Vila Riera.
En el conjunt de la comarca, s’afegeixen tres parades als diferents recorreguts: l’R14 n’incorpora una a Serrat; l’R8 allarga el recorregut fins a la Farga de Bebié i afegeix una parada als afores d’aquest nucli, i la mateixa línia també s’allarga fins a l’Hostalet.
Tot i que es podria produir encara alguna modificació abans que comencin les classes si es reben noves sol·licituds, es poden consultar els horaris i plànols de cada línia a: http://bit.ly/transport-escolar
Z:_RAÜL2-DEPARTAMENTSEDUCACIÓTRANSPORT ESCOLAR2013_2014r