Camprodon clou aquest divendres les “visites llamineres”

La proposta, pionera al municipi, s’emmarca en el nou programa d’activitats culturals del País d’Art i d’Història Transfronterer
El proper divendres 4 d’agost, a les 16 hores, Camprodon clausura les “visites llamineres”, que inclouen un passeig per la part modernista del municipi i un tastet a l’emblemàtic Cal Xec. Els propietaris d’aquest establiment explicaran el procés d’elaboració d’alguns dels seus productes i també parlaran del llibre de receptes que han publicat recentment.
La iniciativa, eminentment lúdica, s’inclou dins les activitats del programa del País d’Art i d’Història Transfronterer Les Valls Catalanes del Tec i del Ter (PAHT) i s’afegeix a les visites guiades a Camprodon i Beget. Xavier Juncà, regidor de Turisme i Promoció Econòmica, explica l’objectiu d’aquest programa cultural: “Volem seguir oferint un producte turístic i cultural divers i de qualitat i posar en valor els diferents actius del municipi”. En concret, les “visites llamineres” volen acostar al públic els productes locals que es realitzen de manera artesanal. Juncà anima tant els veïns de Camprodon com els visitants “a assistir a les visites guiades i a les llamineres per descobrir els principals encants de Camprodon i Beget”.
Els interessats a participar-hi, cal que s’inscriguin prèviament al telèfon 0033 677 58 03 49 (s’hi pot contactar per Whatsapp). El cobrament d’aquesta visita el farà el PAHT i tindrà un cost de 5 euros pels adults i 2,5 euros pels estudiants i aturats. L’activitat és gratuïta pels infants. El punt de trobada serà davant l’Oficina de Turisme de Camprodon, al carrer de Sant Roc, 22.
camprodon cartell visita llaminera