Camprodon celebra una exitosa Fira Internacional del Formatge


L’esdeveniment va comptar amb desenes d’activitats relacionades amb aquest producte i amb un major protagonisme de les cercaviles i dels tallers creatius
La Fira Internacional del Formatge ja és, sense cap dubte, una cita consolidada dins del calendari camprodoní. Des del divendres 12 fins al diumenge 14 d’octubre el municipi va acollir la tercera edició d’aquest esdeveniment que any rere any acull  un major nombre de persones que decideixen visitar Camprodon per gaudir dels seus atractius mentre tasten un bon formatge, participen en les activitats organitzades entorn d’aquest aliment i escolten música en directe.
Algunes de les novetats d’enguany van ser el major protagonisme, en comparació amb edicions anteriors, de les cercaviles itinerants i musicals i dels tallers creatius relacionats amb el formatge. Mentre els adults gaudien d’una degustació guiada de formatges i vins, els més petits es divertien amb els jocs amb animals de l’horta i la granja, els tallers creatius i la globoflèxia i inflables, entre d’altres. Enguany es va poder comptar amb dos formatges del Ripollès: Pujol Orra i Roura Soler. “Aquesta és una magnífica oportunitat per donar a conèixer i reforçar el talent dels nostres productors locals, que ofereixen un producte d’alta qualitat i excel·lència”, explica el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Juncà. L’exposició d’eines formatgeres, les atraccions “The fabula mobile” i el “Carrussel ecològic” també van tenir un pes molt important dins de la programació de la Fira gràcies al seu públic familiar.
“És un orgull viure en un poble que té aquest dinamisme i capacitat de generar tanta oferta cultural, lúdica, esportiva i gastronòmica” afirma Juncà. La Fira Internacional de Formatge va estar organitzada per Esdeveniments 7 vetes i va comptar amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Camprodon.
 

Foto 13-10-18 20 27 39 (2)