Camprodon acull la visita d’una delegació japonesa de la Fundació de Hamansu

El grup, que està fent una estada d’intercanvi a Catalunya per a conèixer experiències en destinacions turístiques en zones rurals, va poder gaudir dels principals actius turístics i patrimonials del municipi.
Camprodon manté viva la seva ferma aposta pel foment, la potenciació i la difusió arreu del territori i a l’exterior del seu patrimoni i els actius turístics i paisatgístics del municipi. En aquesta línia, la vila va ser agraciada el passat divendres 3 de febrer amb la visita d’un grup de vuit japonesos que formen part de la Fundació Hamansu, una organització de la regió de Hokkaido (Japó) que participa en investigacions i estudis en l’àrea del desenvolupament turístic.
La delegació japonesa es trobava de visita al Ripollès en una estada d’intercanvi organitzada per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon –a petició del CETT-UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia-, que tenia com a objectiu conèixer experiències en destinacions turístiques en zones rurals.
bc7de856-1f8e-4d37-9307-3cb81e209ceb
Abans de visitar Camprodon, el grup va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà Ripoll i espais com el Museu Etnogràfic o el Conjunt Monàstic. I un cop a la vila, i després de ser rebuda per l’alcalde Xavier Sala i el regidor i president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon Xavier Juncà, la delegació va realitzar una visita per la vila recorrent els punts de més interès turístic.
Xavier Juncà, regidor de Turisme, assegura que “estem molt satisfets de la projecció del municipi que vam poder fer al llarg del dia. Tot el feedback i les sinergies que hem rebut les aplicarem per explorar noves fórmules que permetin millorar la competitivitat del nostre sector turístic”.
L’Ajuntament de Camprodon posa en valor la feina feta colze a colze amb la Mancomunitat de la Vall de Camprodon en la promoció dels atractius turístics de la zona i agraeix a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès  la seva confiança. Finalment, des del consistori es dóna les gràcies a la delegació japonesa per haver vingut a la vila i se’ls convida a repetir l’experiència en un futur.