Camprodon acull la jornada ‘Com oferir experiències úniques?’ sobre producte turístic

Aquells que ho sol·licitin, podran realitzar una assessoria personalitzada per fer del seu producte una experiència única.
L’Espai Coworking La Cooperativa acollirà el pròxim dilluns 12 de març de 2018 la jornada Com oferir experiències úniques? sobre producte de turisme de natura i turisme actiu. Es tracta d’una jornada organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall de Camprodon i impartida per la consultoria DCB Turisme i Desenvolupament Local en la qual s’aprofundirà en el procés de creació, execució i avaluació de productes turístics sota criteris de sostenibilitat, singularitat, segmentació, qualitat i noves tecnologies en el moment de definir-los i desenvolupar-los.
Tots aquells que ho desitgin també tindran l’oportunitat de programar assessories personalitzades per tal de resoldre dubtes sobre el seu producte turístic, i intercanviar orientacions i indicacions per fer d’aquests productes experiències úniques. Per assistir a la jornada i fer la reserva d’una assessoria, cal inscriure’s a través de correu mancomunitat@valldecamprodon.org.
Aquesta acció forma part del projecte “Dossier professional de productes turístics de la Vall de Camprodon”. Amb la finalitat d’enfortir la projecció turística de la Vall de Camprodon en l’àmbit geogràfic de l’Espai Català Transfronterer, el projecte pretén posar en valor el territori a través de la creació d’un dossier professional de productes turístics.
 
20180312 jornada A3