Camprodon acull la cursa Isard Atac de BTT, la més alta del Pirineu

El recorregut, de 65 quilòmetres, va de Vallter a Camprodon i compta amb més de la meitat de l’itinerari que és inèdit dins la modalitat BTT
L’onzena edició de la cursa Isard Atac de BTT, la més alta del Pirineu, tindrà lloc aquest dissabte 2 de setembre i anirà de Vallter a Camprodon. Amb un recorregut de 65 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu, la cursa inclou 10 quilòmetres per sobre dels 2.400 metres d’altitud i 40 quilòmetres són per camins d’alta muntanya.
Es tracta d’una cursa dura i exigent que compta amb un recorregut exclusiu que travessa el Parc Natural del Ter i el Freser, enguany en direcció a la Vall de Núria. El 60% de l’itinerari, de fet, és inèdit dins la modalitat BTT i permetrà als corredors pedalejar pels indrets i paratges més espectaculars dels Pirineus.
Xavier Rigat, regidor d’Esports de Camprodon, assegura que “la Isard Atac BTT és una de les més importants del panorama esportiu català, per la seva multidisciplinarietat i per ubicar-se en un entorn privilegiat”. Rigat espera que “els veïns i veïnes de Camprodon en gaudeixin per poder ensenyar el magnífic entorn de la Vall”.
L’Ski Club Camprodon, amb la col·laboració d’Sport Events 360, organitza la cursa, que s’inclou en una trilogia de curses de diferents disciplines esportives de muntanya, dins del projecte Territori d’Isards. Després d’un parèntesi de dos anys, al 2016 es va reprendre la iniciativa, que en cada edició ha comptat amb un elevat nombre de participants.
isardatac