Camprodon acull la 21a Acampada Nacional Catalana

La Unió Caravanista de Catalunya ha premiat l’Ajuntament de Camprodon amb una placa en agraïment i reconeixement a la seva cooperació en l’organització de la 21a Acampada Nacional Catalana.
Caravanes1
Camprodon ha estat durant aquest passat cap de setmana l’epicentre del caravaning català, en ser escollit per la Unió Caravanista de Catalunya per acollir la 21a edició de l’Acampada Nacional Catalana. Les activitats van començar el divendres 1 de juliol i s’estendran fins al proper diumenge 10 de juliol, ja que se celebren en dos torns de cap de setmana. Com és habitual en aquest tipus de trobades, el programa està farcit d’activitats lligades al món de l’excursionisme i el gaudi de la natura, amb sengles excursions a Prats de Molló i Sant Joan de les Abadesses, dinars populars, balls i altres activitats recreatives.
Les facilitats que des del primer dia estan trobant els caravanistes en la seva estada al nostre municipi, sumades a la predisposició que l’Ajuntament ha demostrat en tot moment de cara a organitzar una acampada el més confortable i satisfactòria possible, li han valgut al consistori el reconeixement, en forma de placa, de la Unió Caravanista, un distintiu que va recollir en mà l’alcalde del municipi, Xavier Sala.
Caravanes2
Des de l’Ajuntament es desitja a tots els participants de l’Acampada una agradable estada en terres camprodonines i s’obre les portes a totes les persones que desitgin venir a conèixer la ric patrimoni natural del nostre municipi.