Camprodon acull el primer col·loqui del cicle ‘Europa? no és lluny!’

El Consell Comarcal del Ripollès impulsa un cicle d’activitats per tal de fomentar la cooperació i el voluntariat internacional entre els i les joves de la comarca. La Sala d’Actes de l’Ajuntament de Camprodon serà l’escenari de la primera xerrada, que tindrà lloc aquest dissabte, 4 de febrer, a les 19 hores
En el marc del cicle de conferències i activitats organitzades per la Taula de Mobilitat Europea del Ripollès, Camprodon acull aquest dissabte la primera xerrada ‘Europa? no és lluny!’, un espai de trobada en què es convida als i les joves a la reflexió i l’anàlisi sobre la cooperació internacional, els camps de treball i el voluntariat.
Aquesta nova proposta divulgativa i de sensibilització social pretén donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes els principals eixos d’actuació en matèria de cooperativisme i feines comunitàries amb l’objectiu que puguin viure experiències formatives i culturals a Europa.
La conferència, que se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament a partir de les 19 hores, comptarà amb la participació d’Ingrid Danckaerts, del Servei Civil Internacional, Georgina Acosta, voluntària del camp de treball SETEM a Guatemala, i Anna Perearnau, aventurera camprodonina al Nepal.
Europa? no és lluny!