Beget mostrarà els encants de Sant Cristòfol a les Jornades Europees de Patrimoni 2019

El proper diumenge, 13 d’octubre, tindrà lloc una visita guiada en aquest magnífic conjunt romànic. L’activitat és gratuïta, però requereix inscripció prèvia.
Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), organitzades per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat per tal de posar en valor el patrimoni i l’arquitectura més valuosa de Catalunya, el proper diumenge 13 d’octubre, a les 12 h del migdia, tindreu l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada a l’església de Sant Cristòfol de Beget. La jornada, de caràcter totalment gratuïta i dirigida a tots els públics, tindrà una hora de duració. A càrrec de la guia Anna Ortega, la visita guiada està organitzada per Catalonia Sacra, i amb aquesta, els visitants podran descobrir la història i els secrets d’un edifici romànic carregat d’encant, construït entre els segles XI i XII, i envoltat d’un paratge inigualable com és Beget i el seu entorn paisatgístic.
Per participar en aquest viatge al passat, caldrà inscripció prèvia, que podreu formalitzar al telèfon 693720202 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça: reserves@cataloniasacra.cat. Més informació i detalls en aquest enllaç.
 
Les JEP 2019: una festa major del patrimoni cultural
Durant els dies 11, 12 i 13 d’octubre, centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major patrimonial d’abast europeu, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Per a més informació sobre el programa de visites disponibles es pot consultar el web http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2019.
WhatsApp Image 2019-10-09 at 10.11.16