AVÍS INFORMATIU

El Consell Comarcal del Ripollès informa que al llarg de les properes hores la previsió meteorològica indica que el temps tendirà a estabilitzar-se. Si les previsions es compleixen i la climatologia es torna més favorable, demà divendres 27 de gener es reprendrà el servei de transport escolar i la Llar d’Infants Nins, l’Escola Doctor Robert i l’Institut Germans Vila Riera reobriran amb total normalitat les seves portes per a tots els alumnes.
D’altra banda, l’Ajuntament informa que la cinquantena de nens i nenes de 3r i 4t de primària de l’Escola Doctor Robert procedents d’una excursió en autobús a Barcelona i que ahir dimecres 25 de gener van fer nit en un hotel de Ripoll degut al mal estat de les carreteres i a l’espera de poder reprendre el camí de tornada a casa, han arribat al llarg d’aquest matí i migdia a Camprodon sense cap incidència i a hores d’ara es troben als seus respectius domicilis. En aquest sentit, el consistori vol manifestar públicament el seu agraïment al Consell Comarcal del Ripollès, a l’Ajuntament de Ripoll i als cossos policials per la gestió de la situació.
L’Ajuntament, finalment, fa una crida als veïns i veïnes a extremar les precaucions i a seguir els consells de seguretat.