Atenció: canvis de sentit en alguns carrers de Camprodon

Els canvis viaris tindran lloc a l’Avinguda Lluís Jover, a la Carretera de Sant Joan, al carrer Llandrius i al Camí de la Cerdanya.
Us informem que, a partir de la setmana que ve, es produiran canvis de sentit en alguns carrers del poble.Els canvis viaris tenen com a objectiu millorar la circulació en aquests punts, així com incrementar la seguretat en matèria de mobilitat. Les actuacions aniran acompanyades del reforç de la senyalitzaciói la limitació de la velocitat. Disculpeu les molèsties ocasionades per les obres pertinents.
 

  • Doble sentit de la circulació en l’Avinguda Lluís Jover. Es recupera el sentit de circulació que hi havia abans de l’últim canvi efectuat.

1
 

  • Doble sentit de la circulació a la Carretera de Sant Joan. Es recupera el sentit de circulació que hi havia abans de l’últim canvi efectuat.

2
 

  • Doble sentit de la circulació al C/Llandrius. Es recupera el sentit de circulació que hi havia abans de l’últim canvi efectuat.

3
 

  • Canvi de sentit de la circulació en el Camí de la Cerdanya. Es recupera el sentit de circulació que hi havia abans de l’últim canvi efectuat.

4