Arriba una nova edició del sorteig del carnet de la Ruta del Ter

Amb la iniciativa, impulsada pel Consorci del Ter, es podrà guanyar un pack d’activitats al riu Ter. El sorteig, amb el número de l’ONCE, tindrà lloc el pròxim 17 de juliol.
El Consorci del Ter, del qual l’Ajuntament de Camprodon forma part, ha posat en marxa una nova edició del sorteig del carnet de la Ruta del Ter. El concurs és una acció promocional que  permet guanyar un pack d’una estada o activitats al riu Ter, entre tots els carnets rebuts i segellats correctament. S’hi podrà participar a través del número de l’ONCE del sorteig que tindrà lloc el pròxim 17 de juliol.
El pack d’aquesta edició inclou sortides, excursions i activitats per diferents zones de la Ruta del Ter. Entre elles, per exemple, una pujada per a dues persones en el telecadira de Vallter2000, a Setcases.  El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta, la guia turística de la Ruta del Ter o es pot descarregar a internet, a la pàgina web de la Ruta del Ter, on hi ha un apartat específic i on també es poden consultar les bases del sorteig i el funcionament d’aquest.
img-ruta-tematica