Arriba una nova edició del Caçations, de l’1 al 16 de desembre!

Buscar tions, gaudir de l’esperit nadalenc i conèixer el territori, són alguns dels objectius d’aquesta activitat. Reserva la teva plaça a www.caçations.cat o trucant al 685 83 46 63
Després de l’èxit i la bona acceptació per part dels participants d’altres edicions, torna el Caçations! En aquesta activitat, que començarà l’1 de desembre i s’allargarà fins al 16 del mateix mes, els aventurers i les aventureres hauran de buscar el Tió de Nadal en diversos espais del municipi, sempre amb l’ajuda d’un mapa i les coordenades GPS. “Aquesta és una activitat singular al nostre municipi. Té com a objectiu posar en valor l’esperit nadalenc, la il·lusió d’aquestes dates, i l’entorn natural de Camprodon, entre altres aspectes” explica el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Juncà.
Per complementar l’activitat, els i les participants estaran convidats a visitar l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon, on se’ls facilitarà informació de la Vall i,  a més, rebran un lot de galetes Birba. “Aquesta activitat també serveix per donar a conèixer i reforçar els nostres productes de qualitat i de quilòmetre 0 com les galetes Birba”, afegeix el regidor.
Per a més informació i reserves, podeu consultar el web de www.caçations.cat o trucar al 685 83 46 63. Aquesta és una acció liderada i organitzada per l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.
descarga