Arriba la tercera edició de la Fira Internacional del Formatge

Del 12 al 14 d’octubre Camprodon acollirà una nova mostra gastronòmica amb desenes d’activitats relacionades amb aquest producte. Consulta tota la programació en aquest enllaç
Després de l’exitosa Fira de la Galeta i abans de l’esperada Temporada Gastronòmica de la Trumfa, Camprodon acollirà la Fira Internacional del Formatge a Camprodon, del 12 al 14 d’octubre. “Enguany la vila celebrarà la tercera edició d’aquest esdeveniment ja consolidat en el calendari de les fires gràcies a la gran acollida d’any rere any. Durant els tres dies la vila reforçarà la seva aposta i compromís per promocionar els productes gastronòmics de qualitat i els productors locals”, explica el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Juncà. La mostra tindrà com a escenaris principals la plaça de la Vila i el carrer Sant Roc.
Durant els tres dies, s’organitzaran un gran nombre d’activitats relacionades amb el formatge. Per al públic infantil hi haurà jocs amb animals de l’horta i la granja, tallers creatius i de globoflèxia i inflables, entre d’altres. Per als adults, una de les activitats més destacades serà la degustació guiada de formatges i vins, el divendres 12 a les 20h. Les activitats en família també seran de les més destacades durant aquests tres dies, com l’exposició d’eines formatgeres, les atraccions “The fabula mobile” i el “Carrussel ecològic”, i les cercaviles itinerants i musicals. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.
La Fira Internacional de Formatge està organitzada per Esdeveniments 7 vetes i compta amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Camprodon.

Amb el suport de:

unnamed

E7V_FIFCamprodon18_cartell-01