Arriba la primera Fira Internacional del Formatge de Camprodon

Del 29 d’octubre a l’1 de novembre l’Ajuntament organitzarà al municipi tastets de productors vinguts d’arreu del territori i una àmplia oferta lúdica, cultural i gastronòmica per a tots els públics amb el formatge com a gran protagonista.
El formatge i les seves múltiples procedències i varietats es convertirà del dissabte 29 d’octubre al dimarts 1 de novembre en el gran reclam gastronòmic de la vila de Camprodon. La Plaça de la vila i el carrer Sant Roc acolliran al llarg de quatre dies la primera edició de la Fira Internacional del Formatge de Camprodon, una activitat que promouen conjuntament l’Ajuntament i l’empresa Esdeveniments 7 Vetes, dedicada a l’organització de mercats i festivals. Aquesta proposta lúdica, gastronòmica i cultural consolida la ferma aposta que fa l’equip de govern per oferir als veïns i veïnes i visitants de la vila productes i propostes gastronòmiques variades i de màxima qualitat.
La Fira Internacional del Formatge de Camprodon comptarà en aquesta primera edició amb la participació d’una vintena de productors d’arreu del territori i de fora de Catalunya que oferiran formatges de tipologies i procedències diferents i adaptats a tots els gustos i paladars. Es podran trobar des de formatges de llet de cabra, ovella, vaca, búfala, curats, semi curats, tous, i de llet crua o cuita.
Els tastets de formatge, però, no seran l’únic atractiu d’aquesta fira. I és que des del 29 d’octubre a l’1 de novembre, també es realitzaran diferents activitats relacionades amb el món formatger i dirigides a tots els públics. Els visitants podran participar al maridatge de cervesa artesana i formatge, al concurs de munyir la cabreta, la gimcana formatgera, tallers de manualitats o un espectacle de màgia.
L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a prendre part d’aquesta mostra que referma el compromís que té la vila amb la promoció dels productes gastronòmics de qualitat i de proximitat. No us perdeu, tampoc, el vídeo promocional de la Fira!

FIFCamprodon