Arriba la primera edició del Carpe Birrem: el Festival de la Cervesa Artesana

Del 29 d’abril a l’1 de maig l’Ajuntament organitzarà al municipi tastets de productors nacionals, food trucks amb productes de proximitat, música en directe, maridatges, activitats infantils o xerrades per a tots els públics amb la cervesa com a gran protagonista. Consulta aquí el programa complet del festival. No et perdis el vídeo promocional del Carpe Birrem 2017.

Cartell Carpe Birrem Camprodon 2017
La cervesa i les seves múltiples procedències i varietats es convertiran del dissabte 29 d’abril al dilluns 1 de maig en el gran reclam gastronòmic de la vila de Camprodon. El municipi acollirà al llarg de tres dies la primera edició del Carpe Birrem: el Festival de la Cervesa Artesana, una activitat que promouen conjuntament l’Ajuntament i l’empresa Esdeveniments 7 Vetes, dedicada a l’organització de mercats i festivals. Aquesta proposta lúdica, gastronòmica i cultural consolida la ferma aposta que fa l’Ajuntament per oferir als veïns i veïnes i visitants de la vila productes i propostes gastronòmiques variades i de màxima qualitat.
Carpe Birrem és el primer festival socio-gastronòmic on els protagonistes seran el públic, la cervesa artesana i els productes gastronòmics de proximitat. L’activitat promou els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors. L’esdeveniment, a més, combina tradició, cultura i gastronomia al voltant del món de la cervesa.
El lloc escollit per celebrar-ne la primera edició és el Pont Nou de Camprodon, autèntic emblema i ambaixador de la vila arreu del territori. L’espai, referent turístic del municipi i de la Vall de Camprodon, confereix a la mostra una mística i un encant singulars i ajuden a dotar l’esdeveniment d’un caràcter i una identitat pròpies.
En aquesta primera edició hi participaran diversos productors nacionals, que compartiran i donaran a conèixer cerveses de tipologies i procedències diferents i adaptades a tots els gustos i paladars. Els tastets de cervesa, però, no seran l’únic atractiu d’aquesta fira. I és que des del 29 d’abril a l’1 de maig també es realitzaran diferents activitats relacionades amb el món cerveser. El públic visitant podrà gaudir de food trucks que elaboren productes gastronòmics de proximitat; música en directe amb concerts de blues, jazz, rock, dj’s i de grups locals; tasts guiats de maridatge de cervesa artesana i formatge; un somelier musical; i un espai infantil amb activitats, tallers, jocs, inflables i un carrusel per als més menuts.
L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a prendre part d’aquesta mostra que referma el compromís que té la vila amb la promoció dels productes gastronòmics de qualitat i de proximitat.

Amb el suport de:

unnamed