Arriba el XIV Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon

Fins el 23 d’octubre es poden presentar les fotografies candidates i el 3 de desembre s’escolliran els guanyadors i es repartiran els premis de les tres categories del certamen. Consulta les bases del concurs aquí

 
Cartell XIV Concurs de Fotografia
 
Els pobles de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon han convocat la 14a edició del concurs de fotografia Vall de Camprodon. El certamen és obert al públic i té com a objectiu destacar els valors del món natural, cultural i social de la Vall a través de la fotografia.
Enguany, el concurs està dividit en tres categories: paisatge, fauna i flora, i societat i patrimoni. Cada participant podrà presentar un màxim de 10 instantànies pròpies i s’acceptaran fotografies fins el proper 23 d’octubre. Entre el 12 i el 22 de novembre s’obrirà una votació popular a través de la xarxa social Facebook per escollir les instantànies vencedores. I el 3 de desembre, a les 18h, s’anunciaran els guanyadors del concurs i es farà l’acte de lliurament de premis a la sala d’actes de l’Ajuntament de Camprodon. En aquesta 14a edició, entre els guardons per als vencedors del certamen hi ha diverses càmeres fotogràfiques, àpats a restaurants de la zona, forfaits a Vallter 2000, abonaments per a les piscines municipals, carnets de soci del Cinema Casal Camprodoní, passis per al Festival de Música Isaac Albéniz i paneres de productes agroalimentaris locals.
Les bases del concurs es poden consultar aquí