Aquest divendres, el Carter Reial visitarà el Parc Infantil de Nadal de Camprodon

Famílies de Camprodon i de la Vall: el Nadal no ha acabat i encara sou a temps de passar una bona estona! Aquest divendres, 3 de gener, el Carter Reial visitarà el Parc de Nadal del Pavelló Vell per rebre les cartes que han escrit els nens i nenes de la vila.
Camprodonins i camprodonines, el Nadal encara no ha acabat! Per això, els més menuts encara podeu gaudir del Parc Infantil de Camprodon que hi ha al Pavelló Vell. Fins al dia 4 de gener, el parc serà obert a les tardes, de 16 a 20 h. El preu d’entrada és de 6 € per dia, tot i que el 3 de gener l’accés serà gratuït. L’activitat ofereix, durant les festes nadalenques, un ampli catàleg de propostes com tallers, inflables, karaokes o una ludoteca, a més d’una zona especial per als pares i mares, amb servei de bar, que podran veure com els més petits es diverteixen de valent.
A més, aquest divendres 3 de gener el Parc Infantil rebrà una visita molt especial: el Carter Reial, que a partir de les 18 h recollirà les cartes que han escrit els nens i nenes.
El dissabte, 4 de gener, a les 18 h, per posar punt final al Parc, tindrà lloc l’exhibició de tennis-taula, a càrrec del CTT Camprodon. La proposta està organitzada per l’Ajuntament de Camprodon i l’empresa local Bastiments d’Aventura, i us animem que us hi acosteu amb tota la família per passar una estona agradable i molt divertida!
Parc infantil 14