Aquest dissabte, Llanars acollirà un Fòrum del sector primari

La jornada tècnica comptarà amb experts i especialistes de l’àmbit primari en matèria de diversificació, paisatge i sostenibilitat. El Fòrum compta amb el suport de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon.
Consulteu aquí el programa complet.
Aquest dissabte, 6 d’abril, l’Associació de propietaris de finques rústiques de la Vall de Camprodon organitza la jornada tècnica PATT 2019, anomenada “1r Fòrum del sector primari: diversificació, paisatge i sostenibilitat”. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llanars i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon. Se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llanars, començarà a les 9.50 h i finalitzarà a les 13.30 h. La jornada és gratuïta, i us podeu inscriure a través de la Mancomunitat, trucant al 972740936 o enviant un correu electrònic a desenvolupamentrural@valldecamprodon.org.
Aquest primer fòrum s’inicia amb una clara vocació de transferència de coneixements a través d’iniciatives, experiències i projectes que treballen des de i pel reconeixement del sector primari, agrari i rural. Després de les presentacions dels ponents, es faran dues taules rodones amb tots els assistents on s’obrirà un fòrum que tindrà com a punt de partida dues preguntes que realitzarà el moderador: “s’haurien de poder fer activitats desvinculades a la pagesia a les nostres masies?” i “creieu que en el futur els pagesos podrem viure només de la ramaderia i l’agricultura?”. Per a intentar contestar-les i establir un debat, les ponències comptaran amb experts, tècnics i professionals del sector. Tota la informació aquí.
image