Aquest any, caça en família el teu tió de Nadal als voltants de Camprodon!

L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i l’Ajuntament impulsen aquesta nova iniciativa dirigida a famílies amb nens, una experiència inoblidable per als més menuts de la casa.
TioAmagat1900x936
Camprodon s’ha adherit aquest 2017 al Caçations, una iniciativa que promou la caça de tions de Nadal als boscos de Catalunya. Es tracta d’una experiència especialment dirigida a famílies amb nens, les quals hauran de trobar, amb l’ajuda d’unes coordenades i d’una sèrie de pistes, un tió de Nadal per emportar-se a casa, amb una nota personalitzada. La proposta es trasllada per primera vegada a Camprodon de la mà de l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC), i compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament.
La particularitat d’aquesta proposta és que pel preu de la compra d’un tió s’ofereix també l’experiència de sortir a buscar-lo al lloc d’on prové. A Camprodon, tots aquells que vinguin a buscar el seu tió, hauran de passar per l’Oficina de Turisme per recollir un obsequi, una caixa de galetes Birba, que servirà per alimentar-lo. D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén acostar els visitants al cor de la vila i convidar-los a gaudir també dels seus atractius turístics. Els tions es trobaran amagats als voltants del municipi, en llocs de fàcil accés.
Tot i que aquest és ja el quart any que s’organitza el Caçations arreu de Catalunya, Camprodon i Riudarenes són els únics municipis de la província de Girona on es podran caçar tions durant aquestes festes de Nadal.
Com aconseguir un tió de Nadal?
Per poder participar i aconseguir un tió, cal fer una reserva fent constar la data i el missatge personalitzat que l’acompanyarà. El preu és de 34 euros, que caldrà abonar en el moment de fer la reserva. La persona que la faci rebrà per correu un mapa amb la descripció de com trobar-lo i les seves coordenades GPS. Feu la reserva en aquest enllaç.
Dates i horari
L’activitat es farà els primers tres caps de setmana de desembre (2 i 3; 9 i 10; i 16 i 17 de desembre) i els dies festius del Pont de la Puríssima (6, 7 i 8). La recerca s’inicia a les 11 i finalitza a les 14 hores. El punt de trobada és l’Oficina de Turisme, on es rebrà l’obsequi d’unes galetes Birba.
Per a més informació, consulteu el web del Caçations.