Aquest 2017, la Cursa Popular de Camprodon arriba a la 23a edició

La prova tindrà lloc el divendres 25 d’agost i les inscripcions es poden fer de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Camprodon o el mateix dia de la cursa al Pont Nou.
L’entitat Ski Club Camprodon, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza aquest mes d’agost una nova edició de la Cursa Popular. La prova, que enguany celebra la seva 23a edició, se celebrarà divendres 25 d’agost.
La competició, de caràcter popular, començarà a la zona verda del Pont Nou i es durà a terme com ja és tradició pel centre de la vila. La primera cursa serà a les 18 h.; la segona, a les 18:30 h.; i la tercera, a les 19 h.
Per participar de la XXIII Cursa Popular cal inscriure’s prèviament. Les inscripcions es poden fer de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Camprodon (2€) o el mateix dia de la prova –a partir de les 16 h.- a la zona verda del Pont Nou.
L’Ajuntament de Camprodon fa una crida als veïns i veïnes a gaudir de la proposta i felicita a l’entitat Ski Club Camprodon per un nou impuls d’aquesta original i tradició activitat esportiva.
 
 
Cartell XXIII Cursa Popular