Arriba el CamproBeer 2019, el Festival Transfronterer de cervesa artesana

El Festival Transfronterer de Cervesa Artesana tindrà lloc el cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig, a l’Espai U d’Octubre de Camprodon.
Per a tota la informació, podeu consultar aquí el díptic.
Si us agrada la cervesa, el bon ambient i viure experiències gastronòmiques noves, esteu de sort! Els dies 3, 4 i 5 de maig, l’Espai U d’Octubre de Camprodon (zona del Pont Nou) acollirà el CamproBeer 2019, el Festival Transfronterer de Cervesa Artesana.
L’esdeveniment oferirà una àmplia oferta relacionada amb l’univers de la cervesa, sobretot de la cervesa de la Catalunya Nord i la Catalunya Sud. La finalitat del Festival és convertir Camprodon en un punt de trobada dels millors productors de cervesa, dinamitzar el comerç de Camprodon, i crear una celebració de festa, arts i cultura per a visitants i veïns. Però això no serà l’únic. El CamproBeer també posarà a la disposició dels visitants un ventall de propostes lúdic-culturals en un context festiu i familiar, com concerts, tallers infantils i tastets de gastronomia de proximitat. A més, el Festival tindrà una sèrie d’atractius que el faran únic i original, com diferents expositors de cervesa, un espai pícnic o la Bombolla dels Gustos (una cúpula de fusta de gran format en què s’hi podrà trobar les consumicions, taules de formatge i tapes). El Festival està organitzat per l’Ajuntament de Camprodon i Esdeveniments 7 Vetes.
El divendres 3 de maig, el Festival arrencarà a les 18 h amb el taller creatiu infantil “Pinta el Pont de Camprodon” seguit de “Fes el teu acordió de paper”. A les 20 h tindrà lloc el concert de Marc Serrats i Milicianes del Vers (campiones del Concurs de cant improvisat d’Espolla). El dissabte, 4 de maig, el CamproBeer començarà amb el taller “Pinta el teu sota got”. A les 12.30 h el cantautor i guitarrista Stephane Jais oferirà un recital. A les 20 h, tindrà lloc el concert de Joan Vinyals, que portarà versions de clàssics de blues, rock, reggae, soul i pop.  L’últim dia, diumenge 5 de maig, a les 12.30 h podreu fer el vermut amb la música tradicional de Marta Rius.
Per a tota la informació, podeu consultar aquí el díptic.
Amb el suport de la Diputació de Girona:
Diputació de Girona Logo
 
E7V_CamproBeer19_diptic_page-0001
E7V_CamproBeer19_diptic_page-0002