Alumnes de l’escola Dr. Robert visiten la biblioteca municipal

Els escolars viuen una jornada enriquidora i profitosa participant en un taller de contes de Nadal per tal de fomentar la passió i l’interès per la cultura i la lectura.
El passat divendres, 29 de novembre, els nens i nenes de l’escola Dr. Robert de Camprodon van visitar la biblioteca municipal, i van participar en una jornada molt enriquidora en què van conèixer les instal·lacions de l’equipament i també van gaudir d’un taller de contes nadalencs.
La regidora de Cultura, Maria Àngels Reixach, agraeix “l’acollida de l’Elena, la responsable de la biblioteca, que va rebre molt bé els nens i nenes i entre tots van fer una activitat molt gratificant”. La regidora considera que aquesta jornada ha servit per “fomentar als més menuts de la família la curiositat pels llibres i el plaer per la lectura, la cultura i l’aprenentatge”.

El club de lectura de la biblioteca

El dissabte 9 de novembre, el Club de Lectura de la biblioteca va arrencar amb una sessió matinal, amb la novel·la Purga, de Sofi Oksanen, com a protagonista. La propera sessió tindrà lloc el dissabte, 11 de gener, i es parlarà entorn de La neta del Senyor Linh, de Philippe Claudel: una història inoblidable d’exili, amistat i bondat, sobre un personatge que fuig de la guerra i la devastació amb només una maleta. I a la següent sessió es treballarà amb Cumbres Borrascosas, de la prestigiosa Emily Brontë, que narra un relat amb tots els ingredients romàntics: amor, venjança, bogeria i mort, configurant una tragèdia digna de ser a la prestatgeria de la literatura universal.
P1500273
P1500282
P1500285