Coworking La Cooperativa

El centre de coworking La Cooperativa és una oficina compartida per als professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors que vulguin compartir el seu espai de treball, amb la finalitat d’incentivar i donar suport als professionals independents de la Vall de Camprodon. Ofereix unes instal·lacions òptimes per poder treballar de manera còmoda i confortable, amb bones telecomunicacions i uns serveis associats atractius.

El centre està equipat amb espais polivalents, sales de reunions, places mòbils, sala panoràmica per a xerrades i cursos, zona de relaxament i despatxos individuals.

Les places de l’espai són limitades.

Hi ha tres tipus d’horari en funció de les necessitats. El primer seria el preferent, que aniria de dilluns a divendres, exceptuant festius, de 8:30h a 17h. El de matins, que també aniria de dilluns a divendres però de 8h a 14h i el de tardes, que agafaria aquests mateixos dies però de 14h a 20h.

C/ Sant Roc, 22. 17867 Camprodon (Ripollès)
T. 972740010
hola@coworkingcamprodon.com

👉🏻📸 La Mancomunitat Vall de Camprodon organitza el 19è Concurs de Fotografia, memorial Pere Ignasi Isern‼👇🏻
https://www.camprodon.cat/la-mancomunitat-de-la-vall-de-camprodon-organitza-el-19e-concurs-de-fotografia-memorial-pere-ignasi-isern/

👉🏻 Ja tenim guanyadors del concurs de guarniments de Nadal‼🌲🎉👇🏻
https://www.camprodon.cat/ja-tenim-guanyadors-del-concurs-de-guarniments-de-nadal/

Nadal ja és aquí, i per això, l'Ajuntament de Camprodon ha organitzat un seguit d'activitats i propostes per a tots els públics i gustos! @ajcamprodon #reconnectatFemturisme #reconnectatCatalunya http://ow.ly/yiiC30s2WKN

Veure més