A la Vall de Camprodon, les teves compres venen amb obsequi!

CARTELLSETMANADELCOMERÇACTVC2019_page-0001
Amb motiu de la Setmana del Comerç, si entre el 25 i el 31 de març feu tres compres superiors a 10 € en els establiments associats a l’ACTVC, us podeu endur una escultura del Pont de Camprodon.
Torna la 3a edició de la Setmana del Comerç! Enguany, ho farà del 25 al 31 de març. L’esdeveniment és un reconeixement d’aquest ofici, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania. Per aquest motiu, l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i la Generalitat de Catalunya, ha impulsat una campanya on les compres fetes a la Vall tindran obsequi. Presentant 3 tiquets de compra superiors a 10 € a l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon, us podreu endur una escultura amb el nom i la silueta del Pont de Camprodon. Les compres han de ser fetes en tres establiments associats a l’ACTVC diferents. 
Destaca particularment la participació de la Vall de Camprodon, al costat de propostes d’alt nivell en l’àmbit de tot Catalunya. De fet, si doneu un cop d’ull al mapa adjunt en aquesta notícia, podreu comprovar l’índex d’entitats i associacions comercials participants. La Vall de Camprodon es posiciona com una de les més actives a les comarques gironines.
 
Sobre la Setmana del Comerç
La iniciativa pretén ser el punt de trobada amb el Sector i on es combinaran espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió, espais de foment d’idees i un munt d’activitats arreu del territori que ens ajudaran a posar en valor el Sector. Per a més informació, visiteu aquest web.
mapaactivitatsterritori3SC