A Camprodon, Paraules de Festa Major!

Del 20 al 25 de juny, els aparadors camprodonins exhibiran cartells amb paraules relacionades amb la Festa Major de Sant Patllari. Consulta aquí les Paraules de Festa Major.
L’Ajuntament de Camprodon, l’Arxiu Comarcal del Ripollès, Òmnium Cultural i el Servei Comarcal de Català del Ripollès, impulsen aquest 2017 al municipi la campanya “Paraules de Festa Major”. Del 20 al 25 de juny, els aparadors de les botigues i establiments camprodonins exhibiran cartells amb paraules relacionades amb la Festa Major de Sant Patllari, com ara “baixada de la font”, “Ball de la Maniera”, “Cercavila”… i un llarg etcètera de termes.
Cada cartell conté el nom d’una paraula relacionada amb la Festa Major de Camprodon, l’explicació corresponent i una fotografia feta a la vila. En total, es distribuiran cartells amb fins a 14 paraules diferents; algunes d’elles, pròpies de la Festa Major local; d’altres, que són compartides amb la resta del territori. Amb aquesta acció es pretén conscienciar tothom de quines són les formes vàlides en català i evitar alguns barbarismes i fixar també l’ortografia correcta d’algunes d’aquestes paraules.
Així doncs, enguany, a més de participar en el gran nombre d’activitats que us esperen, us proposem descobrir les 14 Paraules de Festa Major!
 
paraules de festa_major_Camprodon.pdf_page_01