A Camprodon, l’estiu és de la mainada!

L’Ajuntament organitza els dies 3, 8, 22 i 29 d’agost diferents activitats lúdiques arreu del municipi dirigides especialment als infants i les famílies del municipi. En paral·lel, el Casal Camprodoní també impulsa cada dimecres d’aquest una programació infantil especial.
L’Ajuntament de Camprodon aposta un estiu mes per oferir als veïns i veïnes una programació lúdica completa i variada i que doni resposta a les seves necessitats, gustos i interessos. En aquest sentit, la Regidoria de Cultura impulsa aquest mes d’agost una nova proposta dirigida, especialment, als infants camprodonins i les famílies.
Les tardes del dijous 3 i els dimarts 8, 22 i 29 d’agost, a partir de les 18 h., els més menuts podran gaudir de diferents activitats arreu del municipi i que es duran a terme en espais com la plaça Doctor Robert, la plaça Santa Maria, la plaça del Carme i la plaça de la Vila. Entre les propostes, Zumba Kids, la Festa de l’Escuma, una Guerra Marrana i un taller de bombolles i xapes; activitats que de ben segur faran xalar de valent els nens i nenes i els pares i mares. A més, els dies 23 i 24 d’agost, a partir de les 16 h., s’instal·laran diferents paradetes al carrer València.
Aquesta proposta impulsada per l’Ajuntament se suma també a la programació infantil especial que el Casal Camprodoní organitza cada dimecres del mes d’agost. Una activitat que complementa l’extensa i variada oferta lúdica que s’ofereix aquest estiu al municipi.
 
Cartell "L'estiu és de la mainada"