Sant Jordi 2016, a punt!

El concurs Piula un llibre que ja es troba en marxa i el concert de la banda de rock The Bazaga’s marcaran la Diada d’enguany
Cartell stjordi
 
El proper dissabte 23 d’abril una de les millors bandes de versions de rock de la província de Girona visitarà Camprodon i ens delectarà amb un concert que promet diversió i música de qualitat. L’Ajuntament ha convidat la banda de rock The Bazaga’s, que actuarà a la Plaça de la Vila a partir de les 19h, com a plat fort de les activitats commemoratives de la Diada de Sant Jordi.
Al mateix temps, i coincidint amb el 15è aniversari de la Biblioteca, la Regidoria de Cultura ha organitzat un concurs de piulades consistent en piular un llibre en forma de recomanació. Els tuits han d’incloure l’etiqueta #BiblioC15Anys, el títol de l’obra recomanada i l’autor; i també es poden adjuntar imatges. El concurs Piula un llibre ha començat aquesta setmana i durarà fins el 21 d’abril. Un jurat valorarà les propostes dels participants i decidirà quina és la millor recomanació. Al guanyador se l’obsequiarà amb un lot de llibres i un sopar per a dues persones en un restaurant -a escollir- de Camprodon. Aquest mateix concurs també s’obrirà als alumnes de l’escola Dr. Robert i l’Institut, que hauran de fer arribar la piulada a través d’un e-mail, en aquest cas, els premis seran un lot de llibres i tres entrades per entrar a Font Rubí Parc, Zona Aventura Llanars i Kids Camp. Anna Colomer, regidora de Cultura, explica que “amb aquest concurs ens proposem reivindicar el paper de la Biblioteca en el poble donats els seus 15 anys de gestió municipal i, alhora, celebrar el dia de la lectura“.
Les activitats programades de Sant Jordi es completaran amb dues parades de signatures a càrrec d’autors locals o relacionats amb Camprodon.
 
cartell concert stjordi