Alcaldia i agenda alcalde

10El Web de l’Ajuntament de Camprodon s’està convertint en un mitjà molt útil per a tots els camprodonins i també per als nostres visitants. Des d’aquí podem tenir i rebre tot tipus d’informació i de notícies, podem veure l’agenda municipal, podem contactar amb els diferents serveis municipals … Cada vegada més les xarxes socials són i seran l’eina de comunicació més important entre l’Ajuntament i tots els nostres vilatans.
Des de l’Ajuntament tenim l’obligació de fer arribar la màxima informació possible a tots vosaltres, assegurant-ne la qualitat i la veracitat. De la mateixa manera hem de garantir el màxim de transparència, fomentant la participació de tothom, i amb la voluntat final de tenir un ajuntament més participatiu, més modern i més àgil.
Entenem, doncs, que una de les eines més importants que tenim al nostre abast és aquesta, les noves tecnologies. Per tant espero i desitjo que tota la informació de la que podeu disposar en aquest WEB us sigui el màxim d’útil. Com a Alcalde, quedo a la vostra disposició per a qualsevol dubte i/o aclariment.Gràcies i salutacions,F. Xavier Sala Pujol
Alcalde de Camprodon